Afbeelding
Ingezonden Mededeling

Speciale Valentijnsactie bij Van Land Naar Pan

Algemeen 413 keer gelezen

OUDE-TONGE - Valentijnsdag is de dag om je geliefde te verwennen, bijvoorbeeld met een romantisch diner. Dat is er in deze tijd niet bij, maar Denise van den Ierssel van cateringbedrijf Van Land Naar Pan uit Oude-Tonge zit niet bij de pakken neer. Ze bedacht speciale Valentijnsspecials.

Klanten kunnen kiezen uit een diner van 3 tot 5 gangen, maar ook een romantisch ontbijt kan geregeld worden. Van den Ierssel: “Het diner is zo gemaakt dat er voor de afnemer nog maar minimale handelingen nodig zijn. Bijvoorbeeld nog een gerecht voor een aantal minuten in een oven, er zitten duidelijke instructies bij en een voorbeeldfoto voor het opmaken van het bord. Zowel het ontbijt als het diner zijn het hele Valentijnsweekend beschikbaar en kunnen bezorgd worden. Verder zijn er extra’s zoals bonbons, bubbels, een kaartje of een lekker wijntje.” Alle informatie over de Valentijnsspecials is te vinden op www.vanlandnaarpan.com/Valentijns-special.

Met een bedrijf in de horecabranche heeft ook Van den Ierssel veel last van de coronamaatregelen. “Ik ben voor eigenlijk alles op het gebied van catering in te huren, maar dat is er op dit moment helaas niet bij.” En dus moet je als ondernemer creatief zijn, weet ook de Oude-Tongse. “Ik maak nu twee keer per week (op maandag en donderdag) maaltijden om thuis op te warmen, het concept ‘prakkie in een bakkie’. Veel ouderen maken hier gebruik van en kiezen voor mijn maaltijden, in plaats van een groter bedrijf met maaltijdservices. Maar ook werkende mensen en mensen die graag (vaker) vegetarisch eten maar dit lastig vinden, weten me te vinden.”

“Ik onderscheid me van andere cateraars doordat ik met zoveel mogelijk biologische producten werk en als het mogelijk is, biologisch en lokaal”, vervolgt Van den Ierssel. “Alle vlees, eieren en de meeste zuivel is biologisch. De rest zo veel mogelijk, de vis heeft minimaal een ASC- of MSC-keurmerk. Verder gebruik ik zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Dit zijn ofwel goed afbreekbare producten of herbruikbare verpakkingsmaterialen. Ik reken bijvoorbeeld statiegeld op de bakjes waar de prakkies in geleverd worden maar er zijn ook vaste afnemers van de maaltijden die hun eigen bakjes meenemen.”

Uit de krant