Afbeelding

Vind de best passende studie met behulp van Jacqueline van Studiekeuze Training

Zakelijk 673 keer gelezen

Ouddorp

De juiste opleiding kiezen gaat niet vanzelf, maar is erg belangrijk. Bij een verkeerde keuze kost dat je niet alleen veel energie maar ook kostbare studietijd! Jacqueline van Studiekeuze Training uit Ouddorp begeleidt toekomstige studenten naar hun unieke studie.

Jacqueline heeft een eigen methode ontwikkeld: De Trechter. Ze kijkt naar wie je bent, waar jouw kracht ligt, wat je wilt en wat je kunt. Al deze zaken gaan in de trechter. Het eindresultaat is jouw unieke studie.

Naast een maatwerk advies werkt Jacqueline met een 100% slagingskans omdat ze ervan uitgaat dat jij na het volgen van de training alles in huis hebt om te slagen. De training is gericht op het ontwikkelen van talent. Het uitgangspunt hierbij is dat je jezelf goed leert kennen en daardoor automatisch betere keuzes gaat maken. Na het volgen van een Studiekeuze Training heb je een realistisch zelfbeeld, ken je jouw kwaliteiten en weet je hoe je ze kunt inzetten bij je studie, vervolgstudie, stage en sollicitaties. En je ontvangt de maatwerk trechter met al jouw belangrijke, unieke eigenschappen gericht op leren en werken voor de toekomst. ‘Ik garandeer: Na afloop van de training heb jij jouw studiekeuze gevonden, met eventueel een plan B voor het geval je niet aangenomen wordt op de opleiding.’

Wat levert het jou op? Je hebt de juiste studie gevonden. Je leert jezelf goed kennen met je kerncompetenties, kwaliteiten én je valkuil. Daarnaast ontwikkel je tools om jouw studie tot een succes te maken.

Weet jij (nog) niet welke studie het best bij jou past? Heb je al een keer verkeerd gekozen?
Twijfel jij nog waar je goed aan doet in de keuze voor een opleiding?
Studiekeuze is maatwerk en geen haastwerk!
Kijk dan snel verder hoe ik jou kan helpen op www.studiekeuze-training.nl

Uit de krant