Hoeksche Waards Operakoor Euphonia zoekt projectzangers

OUD-BEIJERLAND - In de Hoeksche Waard is er al jaren een operakoor. De laatste jaren heeft het koor scenische uitvoeringen gegeven van complete opera's. Natuurlijk met ondersteuning van de nodige geschoolde solisten van buiten de vereniging.

Om het koor op operakoorsterkte te krijgen is Euphonia ook op Goeree-Overflakkee op zoek naar amateur zangers en zangeressen die mee willen werken aan de voorbereiding en uitvoering van de opera Orpheus van Christoph von Gluck. De uitvoering vindt plaats op 25 maart 2017.

Behalve dat versterking van het koor voor deze uitvoering wenselijk is, wil Euphonia ook graag interesse wekken voor een blijvend lidmaatschap van het koor. Om op korte termijn de gelederen te versterken wordt iedereen die van zingen houdt en die in de eerste 3 maanden van 2017 de maandagavond beschikbaar is om contact op te nemen met Hans van Brakel, voorzitter van Euphonia. Zijn telefoonnummer is 06 43778829.

De deelname is gratis. Voor muziek wordt gezorgd. De repetities zijn elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Vrije School aan de Jasmijnstraat 6 te Oud-Beijerland.

Zie ook www.operakooreuphonia.nl