Hervormd JeugdWerk organiseert Jeugdappel 16+ met als thema "Verbonden"

DOORN - Op zaterdag 12 november 2016 houdt het Hervormd JeugdWerk (HJW) haar jaarlijkse Jeugdappel 16+ in het Revius Lyceum te Doorn. Thema van de dag is "Verbonden". Ds. M. Messemaker uit Woudenberg en ds. M.C. Schreur uit Harskamp zullen tijdens het middag- en avondprogramma de appelwoorden verzorgen. Tijdens het avondprogramma is er ook een workshopronde.

We leven in een tijd waarin we eigenlijk altijd verbonden zijn: in gesprek met vrienden, met vage bekenden, met studiegenoten, met jongeren van de kerk, met familie. Of op zoek naar nieuws en achtergronden, leuke filmpjes. Het houdt nooit op. Maar in de kerk mogen we horen dat God een eeuwige verbinding met ons wil aangaan.

In de eerste lezing zal ds. Messemaker met de jongeren nadenken over het onderwerp "Verkeerd verbonden". Zoals we geboren worden missen we de echte verbinding met God. Maar in Zijn genade komt Hij tot de 'verkeerd verbonden' jongeren en wil een diepe, intieme, vergevende verbinding tot stand brengen.

Ds. Schreur zal ingaan op het thema "Verbonden voor eeuwig". Een eeuwige verbinding door Christus met God heeft effect op je dagelijks leven: ze wekt een verlangen op om in dit leven God te verheerlijken, maar geeft ook uitzicht op een eeuwige toekomst bij God op de nieuwe hemel en aarde.

Het Jeugdappel 16+ begint om 16:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Meer informatie over het Jeugdappel 16+ vindt u op www.hervormdjeugdwerk.nl.