Damclub ENEO52

MELISSANT – Maandag 17 oktober werden de volgende wedstrijden bij Damclub ENEO52 gespeeld:

H. Visbeen-B. Visbeen        1-1
C. Visbeen-T. Goedegebuur 3-0
A. het Jonk-J. Looij         0-3


Damvereniging Denk en Zet

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK – De uitslagen van de wedstrijden die maandag zijn gespeeld bij Damclub Denk en Zet zijn als volgt:

Voorronde bekercompetitie

J.A. Dekker- M. Klink 0-3

Afdeling 1

I. Mackloet-P. van Brussel 1-1
A. Verolme-A.v.d.Veer 0-3
J. v.d. Ouden-W.Vroegindeweij 1-1
P. Leroy-G. Kamp 3-0

Afdeling 2

H. Keuvelaar-S. Maliepaard 3-0
R.Rijnberk-R. Jacobs 0-3
W. Stolk-A. Jelier 0-3
Kwakernaak-Joh.Wolfert 1-1

Het is Klink gelukt om Dekker uit de bekercompetitie te mikken, dat doe je niet zomaar. Knap gedaan, Klink! Van Brussel die het de vorige competitie zo goed heeft gedaan, heeft kans gezien onze kampioen, die aardig op weg is deze prestatie te herhalen, twee punten afhandig te maken. Jammer dat Van Brussel er zelf maar één puntje voor terug kreeg. Van der Veer, eveneens een gegadigde voor het kampioenschap wist Verolme, die zo goed van start gegaan was de puntjes te ontfutselen. Wat Van den Ouden ook probeerde om Vroegindeweij tot overgave te dwingen, het lukte hem maar niet. Vroegindeweij zal zich overigens nog wel wat moeten inspannen om uit de gevarenzone te komen.
Leroy doet het weer als van ouds. Je ziet hem op de ranglijst zomaar langzamerhand naar boven klimmen.
Met Maliepaard wil het maar niet lukken. Nu was Keuvelaar te sterk voor hem. Maar laat hij niet wanhopen, vorig jaar kwamen de punten ook pas op het laatst. Jacobs heeft zijn draai gevonden. Ruud werd daarvan het slachtoffer. Jammer dat het bij Rijnberk in het eindspel zo vaak mis gaat. Jelier is van plan het beter te doen dan vorig jaar. Toen liet hij een kans op promotie die voor het grijpen lag, liggen. Hij won nu op een knappe manier van Stolk.
Kwakernaak en Wolfert, twee gelijkwaardige spelers, hebben beiden promotiekansen, maar dan moeten ze wel alles op alles zetten. Eén puntje tegelijk is te weinig. (J. van Hoorn)