Vrijwilligerscursus Calando

DIRKSLAND - Op 27 oktober start er een introductiecursus voor mensen die als vrijwilliger aan de slag willen gaan bij Hospice Calando. Voor meer informatie en om aan te melden voor de cursus kan er gebeld worden naar 0187-609147.


Rugbyclub vraagt                                                                                                                                         startsubsidie

GOEREE-OVERFLAKKEE – De heer Tim Mudde bepleitte namens het bestuur van de rugbyvereniging E.F.R.C. een startsubsidie om op korte termijn op het eiland deze nieuwe tak van sport te kunnen uitdragen.

e club wil graag al enkele oefenwedstrijden op zaterdag spelen op het sportcomplex van SNS in Stad aan 't Haringvliet maar dan heeft men wel doelpalen en ballenvangers nodig. De accommodatie in Stad wordt als tijdelijke oplossing enthousiast omarmd, maar voor het seizoen 2017-2018 wil de rugbyclub voor het spelen van competitieduels (op zondag) graag uitwijken naar een ander veld op het eiland. Wethouder Trouwborst nodigde de voorzitter uit voor overleg. terwijl Kees van Dam (SGP) de hint gaf om toch maar op zaterdag te blijven oefenen. Zo'n team komt er ook antwoordde Mudde.