Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Stroopwafelverkoop voor het werk van ds. G.J. Blankers in Kobani

MIDDELHARNIS – Vanaf - vrijdag 30 september - vindt er tijdens de openingstijden van de Bibliotheek van de Hersteld Hervormde Gemeente te Middelharnis/Sommelsdijk, Olympiaweg 44, een verkoping plaats van stroopwafels en stroopkoeken ten bate van het werk van ds. G.J. Blankers in Kobani (Syrië).

Kobani is het grensstadje dat ten koste van zware offers maandenlang stand wist te houden tegen de terreur van de Islamitische Staat. Via ds. Blankers wordt er concrete hulp verleend, zoals de distributie van petroleumkachels met petroleum voor de winter, babyvoeding, pampers, voedsel, kleding, etc. Daarnaast verleent hij pastorale zorg aan zwaar getroffenen in dit van de buitenwereld afgesloten gebied.
Dit werk is volledig afhankelijk van de opbrengst van actie en giften. De Stichting
Bright Spot of Hope is in het leven geroepen om gelden bijeen te brengen om dit werk mogelijk te maken. De stroopwafels en stroopkoeken zijn van premiumkwaliteit. Per pakje kosten ze € 2,20 en per 3 pakjes € 6,-. De openingstijden van de bibliotheek zijn 14.00-16.00 uur en 19.00-20.30 uur. De stroopwafels en koeken kunnen ook telefonisch besteld worden bij de fam. Hollaar, tel.0187 487474, Anjerstraat 15 te Sommelsdijk of via email: c.hollaar2@chello.nl. Als er verenigingen zijn die ook stroopwafels willen verkopen, dan kunnen die eveneens contact opnemen met de familie Hollaar. De Stichting Bright Spot of Hope heeft als doel het bijeenbrengen van de benodigde gelden om het werk van ds. Blankers blijvend mogelijk te maken. De Stichting draagt zorg voor het levensonderhoud van ds. Blankers en het financieel mogelijk maken van de aankoop van hulpgoederen en het verrichten van transporten van hulpgoederen naar dit gebied.

Afbeelding