Colomn Evelien van den Hoek

One day ga ik zeker een 'dronefie' maken

"Hee guys, we moeten straks nog wel even een selfie maken hè?!" Als ik met vrienden of familie op pad ben, wordt deze zin standaard uitgesproken. We maken namelijk deel uit van de selfie generatie, waarop alle bijzondere momenten worden vastgelegd op een selfie. Vet leuk, maar soms ook vet onhandig helaas. Van de 50 selfies die ik maak zit er, als ik geluk heb, 1 leuke tussen. Altijd is er wel weer gedoe over het feit dat niet iedereen op de selfie past of dat je niet genoeg van de achtergrond ziet als je een selfie maakt. Helaas niet zo heel handig. Daar zou toch een oplossing voor moeten zijn?

En jawel hoor, even een applausje voor Fabrikant Yuneec want zij hebben de oplossing hiervoor gevonden. Een breeze-drone! Wat lijkt mij dat ontzettend handig zeg. Een apparaat die je gezicht herkent, al je bewegingen volgt en dan precies op het goede moment een selfie, of nou ja in dit geval, een 'dronefie' maakt. Hoe tof!

Vol enthousiasme googelde ik deze breeze-drone om er achter te komen hoeveel hij kost. Helaas daalde mijn enthousiasme toen flink, want de prijs is duidelijk niet 'studentenproof'. De eigenaar zijn van een breeze-drone zit er voorlopig nog niet in. But one day ga ik zeker een 'dronefie' maken. I promise.