Repetities Door Eendracht Verbonden starten weer

STELLENDAM - Dinsdag 23 augustus gaan de repetities van het Christelijk Mannenkoor 'Door Eendracht Verbonden' uit Stellendam weer beginnen.

Zoals de laatste jaren gewend, zijn de repetities wekelijks op dinsdagavond in verenigingsgebouw 'De Rank' bij de Hervormde Kerk aan de Bosschieterstaat in Stellendam. De aanvang is om 19.45 uur en er wordt gerepeteerd tot 21.30 uur. Tussendoor is er een koffiepauze.

Chr. Mannenkoor 'Door Eendracht Verbonden' (DEV) is een mannenkoor dat bestaat uit een kleine 40 leden en staat al vele jaren onder leiding van Corné de Geus. Jaarlijks worden er verschillende uitvoeringen gegeven op evenzoveel verschillende plaatsen. Zo af en toe wordt er ook een cd opgenomen om nog meer mensen te laten genieten van de liederen. Zie ook de website: www.mannenkoordooreendrachtverbonden.nl.

DEV gaat niet uit van een bepaalde kerkelijke gezindte, maar staat open voor alle (jonge) mannen die het fijn vinden om van Gods eer, liefde en trouw te zingen. De leden zouden het zeer fijn vinden als ze de komende weken weer wat nieuwe gezichten bij het koor mogen verwelkomen. U hoeft geen geschoolde zanger te zijn om een plaatsje in het koor te verkrijgen. Op de eerste avonden kunt u ongedwongen kennis maken met de gezellige sfeer die er altijd is en kan er worden meegezongen. Met de dirigent kunt u dan eens kijken welke stem het beste bij u zou passen. "Of de stem nu hoog of juist heel laag is, er is altijd een plaatsje vrij. Schroom niet, maar kom. U zult ontdekken dat u na een paar keer al tot de conclusie komt dat u dit al veel eerder had moeten doen", aldus het koorbestuur.

Wie van de belangstellenden de 23e verhinderd is, kan ook een week later langskomen.