Lezers voor leesgroepen gezocht

MIDDELHARNIS – Wie van lezen houdt en graag over boeken praat kan terecht bij één van de leesgroepen van de Bibliohteek Zuid-Hollandse Delta.

Binnen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zijn, in samenwerking met stichting Senia (www.senia.nl ), diverse leesgroepen ontstaan.
Het deelnemen aan een leesgroep houdt in dat men verdeeld over het jaar een aantal boeken leest en die bespreekt met anderen uit de leesgroep.
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zorgt voor de te lezen boeken en voor ruimte in de Bibliotheek. Stichting Senia verzorgt de bijbehorende Leeswijzers met discussievragen en achtergrondinformatie.

Het nieuwe Leesgroepenseizoen gaat in september weer van start. Bij de volgende leesgroepen is nog plaats voor nieuwe deelnemers:

Hellevoetsluis, Leesgroep Geschiedenis 1, komt bijeen op woensdagochtend 10.15 uur; Hellevoetsluis, Leesgroep Geschiedenis 2, komt bijeen op woensdagmiddag 13.30 uur; Hellevoetsluis, Leesgroep Literatuur 3, komt bijeen op dinsdagmiddag 13.30 uur; Hellevoetsluis, Leesgroep Grip, komt bijeen op maandagavond 19.30 uur; Hellevoetsluis, Leesgroep Literatuur 6 "V.I.T. -Voor iedereen toegankelijk", komt bijeen op dinsdagavond 19.30 uur; Middelharnis, Leesgroep Middelharnis 1, komt bijeen op woensdagavond om 19.30 uur.

Bij voldoende belangstelling is het ook mogelijk om een nieuwe leesgroep op te richten.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse om zich aan te sluiten bij een Leesgroep? Stuur een email naar lpelt@bzhd.nl of neem contact op met uw vestiging.