Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Vanavond CD-presentatie vier organisten

OUDDORP – Vrijdagavond is er een unieke CD-presentatie in de Doopsgezinde Kerk. Het is een cd van de bekende organisten Martin Mans, Joost van Belzen, Mark Brandwijk en Peter Wildeman.

Vier organisten spelen samen op 1 CD. 'Intens muzikale momenten' is de titel van de nieuwe cd. Op deze cd spelen Martin Mans, Mark Brandwijk, Joost van Belzen en Peter Wildeman in de grote kerk van Tholen. De instrumenten die tegelijk bespeelt worden zijn het magistrale 3-klaviers Van Dam-orgel, Het Grand Content-orgel, de Vleugel, en de strings/percussie. Dat deze 4 bekende musici garant staan voor een afwisselende plaat, zal u niet verbazen. Hoogtepunten van de cd en concert is een mix van klassiek en geestelijk. De bekende Arrival of the Queen of Sheba, the 9th of Beethoven, of Vrijheid van Musumarra zijn de klassieke krakers. Rustgevende momenten klinken door in het lied Nader mijn God bij U, en Psalm 38. Naast de CD-presentatie van de 4 bekende musici, is er ruimte aanwezig voor verzoeknummers.

De organisten kiezen om voor de vervolgde christenen te collecteren tijdens hun concerten (stichting HVC). Reserveren kan via de site: www.peterwildeman.nl. Kaarten zijn er vanaf € 2,50 (kinderen), € 5,- (65+), € 10,- (volwassenen) en € 25,- (gezinnen). Om 19.15 uur gaan de deuren open. Het concert begint om 19.45 uur. Adres van de kerk is: Dorpstienden 3, Ouddorp.