Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Kom haringhappen aan het Haringvliet

STELLENDAM - Donderdag 16 juni 2016 houdt Kiwanis Goeree-Overflakkee haar jaarlijkse Haringevent aan het Haringvliet bij restaurant Zoet of Zout in Stellendam. Wees welkom en netwerk, proef en beleef voor het goede doel!

Tijdens het event zal het 1e Flakkeese haringvaatje worden geveild, ten gunste van het goede doel. In 2015 bracht de veiling, op geheel Amerikaanse wijze, ruim € 18.000 op voor een kolfkamer en een speciale kinderkamer op de spoedeisende hulp van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland! Deze zijn inmiddels gereed.
Dit jaar is het idee ontstaan om alle 32 basisscholen op het eiland te faciliteren in de mogelijkheid voor (meer) sport en beweging. Het goede doel is dan ook: 'KINDEREN in beweging. NU op Goeree-Overflakkee'.

Veilingitems als de razend populaire Big Green Egg, de exclusieve John Walker & Sons whiskey en een splinternieuwe TREK racefiets mét kleding, gaan onder de hamer.
Diverse waterrijke activiteiten én een smakelijk buffet met voor ieder wat wils, maken dit sfeervolle event op een prachtige locatie vervolgens compleet!

Voor meer informatie en aanmelden (kaarten: € 45,- all-in per persoon), kijk op www.haringevent.nl en volg ons via Facebook en Twitter @KiwanisGO. Hoofdsponsor: AXXIAuto te Dirksland.