Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Opening Fotoexpositie People with phones

MIDDELHARNIS - Marja Bodt, SES Fotografie, verzorgt met deelnemers aan door haar gegeven fotografiecursussen diverse exposities op Goeree en Overflakkee:.

Op vrijdagavond 27 mei om 20.00 uur wordt de expositie in het Diekhuus in Middelharnis geopend door wethouder Gerrit de Jong.
Tijdens de opening zullen de meeste deelnemende fotografen aanwezig zijn en vertellen het verhaal achter hun foto. Kom naar de opening en bekijk wat tegenwoordig de functie van een telefoon is.
De expositie loopt tot en met 29 juni en is te zien tijdens de openingsuren van het Diekhuus.

Vanuit SES Fotografie geeft Marja Bodt verschillende cursussen fotografie, waaronder een cursus Creatieve Fotografie. De deelnemers aan de cursus Creatieve Fotografie in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam dragen bij aan deze exposities. Een van de opdrachten in de cursus is om een fotoserie over een onderwerp te maken en een expositie samen te stellen. Niet alleen breiden de deelnemers hiermee hun kennis van de fotografie uit, maar leren ze ook samen te werken om een gezamenlijke presentatie in een expositie te realiseren.

De cursus Creatieve Fotografie is gericht op amateurfotografen die hun kennis en eigen stijl van de fotografie op een hoger plan willen brengen. SES Fotografie verzorgt ook cursussen voor beginners in digitale fotografie, gericht op basisvaardigheden en verkennen van de mogelijkheden van de digitale camera. Ook verzorgt Marja Bodt cursussen Beeldbewerking met de computer.

Cursussen worden verzorgd op locaties in Ouddorp, Rotterdam en Amsterdam.

www.ses-cursus.com