Afbeelding
Foto: PR

Flakkeese AvondFiets3Daagse voor het goede doel!

MIDDELHARNIS - Tijdens de 7e AvondFiets3Daagse trappen de deelnemers geld bij elkaar voor het goede doel. Op 31 mei, 1 en 2 juni is er iedere avond een route van ongeveer 25 kilometer door een mooie omgeving uitgezet.

Start en Finish is iedere avond om 19.00 uur en de laatste avond om 18.30 uur op het terrein van Garage Knöps, Langeweg 113 te Sommelsdijk. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar doen gratis mee en u kunt zich inschrijven bij de start. Natuurlijk is het ook mogelijk om 1, 2 of 3 avonden mee te fietsen. Deze fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Albert Heijn Middelharnis, Lekkerland, Groothandel De Kreij, Agrimarkt en Van der Sluis Groente & Fruit.

De opbrengst is voor Johan van Dam uit Middelharnis, die voor de 1e keer als enige Flakkeenaar deelneemt aan de Tour for Life. Dit is een 8-daagse fietstoertocht van 1350 kilometer met maar één doel: te strijden tegen levensbedreigende ziektes en ze ook behandelbaar te krijgen. Dus fiets mee en steun Johan van Dam op weg naar het goede doel!