Afbeelding
Foto: pr

Benefietconcert 'Ik hou van de Breeplein' door Martin Mans

ROTTERDAM - Op zaterdag 28 mei aanstaande geeft Martin Mans opnieuw een benefietconcert in de serie 'Ik hou van de Breeplein'. De Rotterdamse Vocalgroup Voice verleent haar medewerking en… er is een muzikale verrassing.

VOICE is een zanggroep van Martin Mans van 25 jonge talenten die op hoog niveau kunnen zingen. Ze brengen klassieke werken ten gehore zoals Sanctus van Gounod maar ook het Sanctus van Jenkins. Daarnaast zingen ze populair repertoire zoals: Fly with me, Tears in heaven en Lena's Song en tenslotte een Zegenbede.
Martin brengt aan het orgel improvisaties ten gehore over allerlei bekende geestelijke en populaire thema's.
Aan het einde van het concert is een collecte die bedoeld is voor de Breepleinkerk en met name voor het onderhoud van het orgel en de piano. Martin Mans is sinds 1995 vaste organist van deze kerk en draagt de gemeenschap en het orgel een warm hart toe. De benefietconcerten zijn een initiatief van hem: 'Het instrument is van grote waarde, er zitten prachtige registers op. De concerten zijn tevens bedoeld om het orgel onder de aandacht te houden'.
De benefietconcerten duren een uur en daarna is er een gezellig samenzijn met koffie en thee. Er is veel belangstelling voor deze intieme concerten waarin kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan.
Datum: zaterdag 28 mei 2016. Locatie: Breepleinkerk, Van Malsenstraat 104, Rotterdam
Aanvang 15.00 uur. Einde 16.00 uur. Toegang: € 5,-.
Online bestellen of reserveren kan op www.martinmans.nl of telefonisch via 06-25391903.