Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Samenwerking ANBO Midden & West Flakkee en Bibliotheek

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met ingang van het nieuwe seizoen werken ANBO Midden & West Flakkee en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta samen om een mooi en gevarieerd programma neer te zetten voor hun leden.

Eén keer per maand, op donderdagmiddag, wordt er in gezamenlijkheid onder de noemer 'KoffiePLUS' een gezellige en informatieve of creatieve middag verzorgd. Als locatie is er voor gekozen om dit afwisselend in de Bibliotheek in Middelharnis en Ouddorp te doen.

Het programma voor het najaar is inmiddels bekend: van kaasproeverij tot Kunst&Kitsch en van wijnproeverij tot bloemschikken voor de Kerst; er is voor elk wat wils.

Aanmelden voor de activiteiten kan aan de balie in de bibliotheekvestigingen van Middelharnis en Ouddorp via www.leerenbeleef.nl

Het bestuur van ANBO Midden & West Flakkee, Rinus van Balen en Wim Stolk, en regiomanager van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta Gerdie Schellevis zijn blij met deze samenwerking en hopen dat ze middels deze programmering veel mensen aan zich weten te binden.