Activiteit Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee organiseert iedere 2e en 4e dinsdag van de maand een inloop met activiteit voor mensen die persoonlijk of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker.

De volgende inloop staat gepland voor dinsdag 10 mei. Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar en omstreeks 12.00 uur nuttigen we met elkaar de zelf meegebrachte lunch.
's Middags, vanaf 13.30 uur, zal Marianne van Netten voor ons de activiteit 'Creatief met schatten van de zee' verzorgen. Deze activiteit is gratis, wel is opgave via het e-mailadres info@deboeigo.nl gewenst.

Daarnaast zal deze dag Arda Joppe aanwezig zijn voor een verwenmoment met een andullatiesysteem. Deze massagematras zorgt gedurende een kwartier door een combinatie van infraroodwarmte en trillingen voor een diepgaande ontspanning van de spieren en geest.

De inloopdagen vinden plaats in 'De Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen via het e-mailadres info@deboeigo.nl of het telefoonnummer 06-22111572. Meer informatie is te vinden op de website www.deboeigo.nl of onze Facebookpagina www.facebook.com/deboeigo.