Afbeelding
Foto:

Een duik in de haven van Dirksland

De 'Icebucketchallenge', komt het jullie nog bekend voor? Het is alweer een poosje geleden dat deze challenge Facebook beheerste. Het enige wat ik toen nog langs zag komen waren filmpjes dat mensen in het water sprongen of emmers water over zichzelf lieten gooien. Het duurde dan ook niet lang voordat ik zelf de uitdaging kreeg van een vriendin.

Natuurlijk ga je er dan voor. Ik bedoel, het is wel erg veel moeite om M&M's te halen voor mijn uitdager als ik ook even in de haven van Dirksland kan duiken. Dat laatste heb ik dus gedaan. En weet je, ik had er nog heel erg veel lol in ook. Het ging me eigenlijk niet meer om die hele challenge, ik vond het gewoon super om een keertje in de haven te springen. Om daar vervolgens lekker even te zwemmen in de haven, samen met mijn zusje.

Maar of zo'n challenge nou verder echt iets betekent… ik denk het niet. Het houdt ons even bezig, heel erg bezig eigenlijk. En na een poosje stelt het niks meer voor. Dan zien we niks meer voorbij komen op Facebook en verdwijnt het langzaam uit ons leven. Maar toch blijft het wel leuk om dingen te doen, die je anders nooit zou doen. Als je het mij vraagt is dat de reden dat de challenges het zo goed doen.