Afbeelding
Foto:

Overwinning met 20-0

OUDE-TONGE - Het eerste softbalteam van HSV The Islanders heeft afgelopen weekend weer behoorlijk uitgehaald. Het bezoekende Wizards werd met 20-0 aan de kant gezet.

Al meteen in de eerste inning gaf het scorebord een 10-0 voorsprong aan. Met maar liefst drie homeruns werd er direct al een visitekaartje afgegeven. Een pitcherwissel voor het team uit Bergen op Zoom was het logische gevolg. Maar ook de nieuwe werpster vormde geen bedreiging voor de slagploeg uit Oude-Tonge. In de tweede inning werden weer zeven punten gescoord door o.a. een grand slam homerun (homerun met alle honken bezet, goed voor 4 punten) door Marte van der Jagt.

Ook verdedigend bleek zij als pitcher, samen met Sanne Teijn, een maatje te groot voor de bezoekers. Ze kregen slechts één honkslag tegen. Derde honkvrouw Debby van der Velden schreef een dubbelspel op haar naam, door een harde line-drive te vangen en tijdig op het eerste honk aan te gooien. Beste slagvrouw werd Cathy van Woersem met het maximale gemiddelde van 1.000.