Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

zomercursus Muziek met Peuters van start in Middelharnis

MIDDELHARNIS - De zomercursus Muziek met Peuters gaat dinsdag 17 mei a.s. weer van start in de speelzaal van OBS d'n Tuun. De cursus is van 9.30 tot 10.30 uur.

Ouders/verzorgers zijn van harte welkom in de speelzaal van OBS d'n Tuun, aan de pr.Marijkestraat 1 te Middelharnis, om met hun (oppas-) of (klein-)kind samen plezier in muziek te beleven. De eerste les op dinsdag 17 mei is een gratis proefles. Het gaat om een cursus van 7 weken, waarbij de kinderen muziek maken met ritme-instrumenten en andere materialen, bewegen op muziek, zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes. Op deze manier wordt uw kind op alle ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. De kosten bedragen € 45 voor 7 lessen. De cursus gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Docente Angelique de Boer (LIEK van muzLIEKtiviteiten) heeft sinds 2010 diverse muziekprojecten voor jonge kinderen gedaan, waaronder Muziek op Schoot. Voor meer informatie zie www.muzliektiviteiten.nl. Opgeven kan via info@muzliektiviteiten.nl onder vermelding van naam en geboortedatum van uw kind.