Afbeelding
Foto:

De Heere Jezus is opgestaan

Opnieuw heeft Laura Zwoferink een prachtig en inhoudsvol boek geschreven: 'De Heere Jezus is opgestaan'. Eerder verscheen het boek 'Een Koningskind geboren'. Dit ging over het Kerstevangelie. Dit nieuwe boekje beschrijft de periode rond het lijden en sterven van de Heere Jezus, Zijn opstanding en de verschijning aan de discipelen en de wonderbare visvangst.

Daarna volgen de verhalen over de hemelvaart van de Heere Jezus en de uitstorting van de Heilige Geest op het Pinksterfeest. De dertien verhalen zijn kort en duidelijk en per verhaal is er een kleurrijke plaat. Ze zijn geïllustreerd door Peter Nuyten met prachtige, veelzeggende tekeningen. Door de mooie illustraties krijgen kinderen een duidelijk beeld van de situatie in die tijd. Telkens wordt er afgesloten met een kernachtige vraag. Bijvoorbeeld: Waar denk je aan als het Heilig Avondmaal gevierd wordt? Jezus zegt: 'Het is volbracht!' Wat betekent dat?

Een geschikt boek om in de weken rond Pasen en Pinksteren voor te lezen aan kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Oudere kinderen kunnen het uiteraard ook zelf lezen. Laura Zwoferink schreef ook de peuterbijbels 'Kijk en Luister' en de boeken 'Kijk en Lees'.
Prijs: € 8,50
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 9789033126956
Uitgeverij: Den Hertog