Gedeputeerde Janssen, burgemeester Grootenboer en RTM-museum directeur Sparreboom bekijken het zojuist onthulde tegeltableau.
Gedeputeerde Janssen, burgemeester Grootenboer en RTM-museum directeur Sparreboom bekijken het zojuist onthulde tegeltableau. Foto: Wim van Vossen

Trots overheerst bij de RTM

OUDDORP – "Zonder één betaalde kracht. Dankzij geweldige inzet van onze vrijwilligers en ondersteuning van sponsoren en donateurs, hebben wij vandaag opnieuw een mijlpaal bereikt. Een flinke uitbreiding wordt toegevoegd aan het museum Stichting voorheen Rotterdamsche Tramweg Maatschappij (RTM) op de Punt-West in Ouddorp. Dat alles in het gouden jubileumjaar van onze stichting, en dan te bedenken dat wij nog maar op de helft zijn aangeland van het uiteindelijk beoogde museumcomplex. Een uniek landelijk museum, gewijd aan bereikbaarheid met het toenmalige openbaar (tram) vervoer. En dat in onze huidige tijd, waarin deze vestiging niet meer met openbaar vervoer bereikbaar is. Dat heet dan vooruitgang." Aldus voorzitter Roel Sparreboom van de RTM. (Foto: Wim van Vossen)

Lees verder op pagina 5.