Afbeelding
Foto:

Rie Timmer is al 40 jaar penningmeester

NIEUWE-TONGE - Rie Timmer is al 40 jaar penningmeester van S.S.S. Tijdens de jaarvergadering van gymnastiekvereniging Sport Staalt Spieren is ze gehuldigd.

Rie Timmer is in 1968 lid geworden en in 1970 in het bestuur gekomen, vanaf 1976 is zij penningmeester. De vereniging draait nog steeds goed en dat is natuurlijk mede te danken aan de penningmeester. Rie houdt de vereniging al veertig jaar draaiend op financieel gebied. Als goede penningmeester regelt Rie onder andere de contributie, subsidie, investeringen (inkopen) en de afschrijvingen (uitgaven) voor zowel evenementen als voor de vrijwilligers. Uit de jaarcijfers blijkt dat ze haar taak uitstekend heeft ingevuld.

Na 40 jaar wil Rie het stokje overdragen en de vereniging heeft in Lydia Gebuijs een nieuwe penningmeester gevonden. Rie blijft nog wel in het bestuur van de vereniging en zoals ze zelf heeft aangegeven, mag iedereen nog advies bij haar vragen. Voor de enthousiaste en accurate bijdrage binnen de vereniging kreeg Rie een oorkonde en een muntenset overhandigd. En natuurlijk ontbraken de bloemen niet.