Afbeelding
Foto:

Passieconcert Couleur Vocale

Op zondag 20 maart zal Couleur Vocale uit Willemstad een Passieconcert uitvoeren in de EmmaĆ¼skerk van Middelharnis. Aanvang 17.00 uur. Het thema van dit concert is: 'En God zag dat het niet goed was'.

Een samenspel van prachtige liederen, muziek en voordrachten. Het neemt de toehoorders mee langs de lange geschiedenis die God met de mensen is aangegaan tot op de dag van vandaag. Een geschiedenis die zo vredig begon met een prachtige schepping, waarvan God zag dat deze goed was. Helaas verloopt het steeds minder vredig, doordat de mensen al eeuwen hun zwarte stempels van hebzucht en machtswellust op de wereld drukken. Maar door Gods wonderlijke ingrijpen neemt de geschiedenis een bevrijdende wending, langs Goede Vrijdag en Paasmorgen.

De muzikale leiding ligt in handen van Ruud Krijnen. Muzikale medewerking wordt verleend door pianist Arnoud Hobbel en fluitiste Erika Tange. De lector is Sjerp Vormeer. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.couleurvocalewillemstad.nl en www.emmauskerkmiddelharnis.nl.