Afbeelding
Foto: PR

The Musix komen naar Kapelle

KAPELLE - Zaterdag 20 februari wordt er in de Hervormde Kerk van Kapelle een instrumentaal nieuwjaarsconcert gegeven door The Musix. The Musix bestaan uit Maria Knops: harp, Marthe de Lange: dwarsfluit, Corrie Wielink: viool, Csaba Erdös: cello, Arie van der Vlist en Lennert Knops: orgel en piano.

Het concert voor jong en oud kenmerkt zich door de ongedwongen sfeer, waarin het mogelijk is om ontspannen te luisteren naar prachtige muziek.

Het programma bestaat uit (licht) klassieke muziek. Een zeer gevarieerd programma met spectaculaire werken, maar ook romantische ingetogen muziek. Een aantal nummers spelen de musici samen, maar er staan bijv. ook solo's op het programma. Zo spelen de musici een speciaal voor dit concert gecomponeerde Intrada Festiva en zijn er diverse 'gouden' klassiekers te beluisteren als Arrival of the Queen of Sheba van Händel en de Second Waltz van Shostakovich. Tijdens de pauze kunt u iets nuttigen en de eerste cd van The Musix aanschaffen.

De entreeprijs voor het concert is € 10,- per persoon. Reserveert u vooraf, dan ontvangt u 25% korting per persoon van de hoofdsponsor Gezinsenergie.nl. Reserveer dus snel via www.nieuwjaars-concert.nl uw kaarten. Aanvang van de concerten is 19.30 uur. Deuren zijn vanaf 19.00 uur open.