De leden van de de jeugdvereniging met de vertegenwoordigers van de goede doelen, maken de opbrengst bekend.
De leden van de de jeugdvereniging met de vertegenwoordigers van de goede doelen, maken de opbrengst bekend. Foto: pr

Geslaagde ontbijtactie door Jeugdvereniging Nathanáël

MIDDELHARNIS – Op 6 februari 2016 werd er door Jeugdvereniging Nathanáël van de Hersteld Hervormde Kerk te Middelharnis/Sommelsdijk, een ontbijtactie georganiseerd. De opbrengst van deze actie was bestemd voor Stichting OZO en de Werkgroep Oost-Europa. In alle vroegte waren twintig jongeren bezig om 95 ontbijtjes in te pakken en te bezorgen over geheel Flakkee. De actie had een mooie opbrengst van € 1285,76. Dit betekent € 642,88 euro voor beide doelen.

De actie werd mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. Hoofdsponsor: COOP Compact Melissant, tevens leverancier van de ontbijtjes. IGO, NEXXT, Van Wezel Fotografie, Visser & Visser, PLUS Slingerland, Bevenco, CoCuisine en Kievit Copy en Multimedia.

"De jeugdvereniging kijkt terug op een fijne en gezellige morgen met elkaar, waarin we iets moois voor onze naasten mochten doen, die het zovele malen minder hebben dan wij", aldus de jeugd van de verenigingen.

Heeft u geen ontbijtje besteld, maar wilt u toch de doelen steunen, kijk dan op hun website voor meer informatie: www.stichting-ozo.nl, www.oosteuropa-werkgroep.nl. www.jv-nathanael.nl/

Afbeelding
Afbeelding