Facebookpagina van A Seal meer dan 5000 fans

STELLENDAM – Dit weekend was een mijlpaal voor de Facebookpagina van A Seal in Stellendam. Vrijdag meldde de 5000ste fan zich aan. De facebookpagina is opgericht om fans mede aan de hand van foto's te informeren over de zeehondenopvang, de expositie, de verzorging van zeehonden en de vrijlating van zeehonden.

Inmiddels telt de facebookpagina al meer dan 5000 fans. Onder deze fans gaat A Seal twee keer twee vrijkaartjes verloten. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van zeehondenopvang A Seal en de verzorging van de zeehondjes? En wil je ook kans maken op de vrijkaartjes? Wordt dan ook fan op facebook.com/stichtingaseal.

Zeehondenopvang

Meer dan 100 vrijwilligers hebben hard gewerkt om afgelopen december A Seal te openen, een prachtige zeehondenopvang met interactieve expo. Deze maand zijn er een aantal grijze zeehondenpups binnen gekomen. In de winter worden de grijze zeehonden geboren met een witte donsvacht. Soms raken de jonge pups hun moeder kwijt en worden dan opgevangen bij A Seal.

Na ongeveer drie maanden zijn de jonge zeehonden weer aangesterkt en hebben ze geleerd zelfstandig te eten. Het is dan weer tijd om vrijgelaten te worden.

Ziekenbezoek

Op dit moment liggen er ongeveer 30 zeehonden bij A Seal, de meeste zijn gewone zeehonden. "Een bezoekje aan A Seal is een leuke activiteit voor het hele gezin", Aldus de mensen van A Seal.

Meer info op www.aseal.nl