Afbeelding
Foto: pr

Tweede deel prekenserie ds. J.J. Roodsant

DIRKSLAND – Van ds. J.J. Roodsant is onlangs het tweede deel verschenen verschenen van de prekenserie "Zalig in een geschonken Borg".

De preken zijn gehouden op diverse plaatsen in ons land en zijn via een opname op schrift gesteld. Ook zijn ze uitermate geschikt om in leesdiensten te worden gebruikt.
Vanwege de mogelijkheid om bij bravenewbooks boeken met een kleine oplage zonder financieel risico uit te geven, is er ook nu van deze weg gebruik gemaakt. Er is voor een duidelijke letter gekozen op helder wit papier. Ook is de prijs zo laag mogelijk gehouden en op € 16,25 per deel gesteld.

Om dit prekenboek aan te schaffen kunt u bij elke erkende boekhandel in Nederland terecht, die het eventueel bij het Centraal Boekhuis te Culemborg kan bestellen.
Ook kunt u dit prekenboek via internet kopen. Zoek dan de site op van Bravenewbooks (www.bravenewbooks.nl) om vervolgens naar de shop te gaan. Hier tikt u bij "zoeken" de naam van de auteur in en kunt u uw kooporder plaatsen, waarna het bestelde meestentijds binnen vier dagen in uw bezit zal zijn. U kunt ook naar Bol.com gaan en daar zoeken op de naam van de auteur om vervolgens uw bestelling te plaatsen.