Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Vier meisjesteams VC Intermezzo nieuwe shirts dankzij sponsor IC automatisering

SOMMELSDIJK - De meisjes van Volleybalclub Intermezzo gaan mee met de tijd. Intermezzo's nieuwe sponsor Jan Groen van IC automatisering maakte dit mogelijk door shirts te financieren die passen in deze tijd.

Mouwloze shirts met het logo voorop. Manon Brooshoofd, coördinator Technische Commissie Jeugd bij VC Intermezzo is heel blij met de moderne frisse uitstraling die de teams nu hebben. Meisjes A en Meisjes C2 wonnen gelijk hun wedstrijd. Samen met penningmeester Arjo Wesdorp werd de overeenkomst bekrachtigd met een handtekening. Beiden spreken de wens uit een fijne samenwerking aan te gaan. En het meisjesvolleybal op Goeree Overflakkee hier mee een positieve stimulans te geven.

Naast de meisjes speelden de dames recreanten hun wedstrijden. Dames 1 speelde thuis tegen Spirit 1 en dames 2 speelde in Barendrecht tegen Spirit 2. Dames 1 speelde sterk en met een goede service, scherpe verdediging wisten ze alle punten in Sommelsdijk te houden, 4-0 voor VC Intermezzo. Dames 2 speelde sterk tegen Spirit 2. De teams waren aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in een 2-2 gelijkspel.