De heren Weeda en Slingerland bij Plus Slingerland. Foto: Wim van Vossen Fotografie
De heren Weeda en Slingerland bij Plus Slingerland. Foto: Wim van Vossen Fotografie Foto: Wim van Vossen Fotografie

Bouw mee aan het grootste voedselpakket van Flakkee

MIDDELHARNIS - Plus Slingerland en de voedselbank in Middelharnis slaan de handen in één om ook in december maand voor mensen te zorgen die, door wat voor reden dan ook , hulp nodig hebben.

Afgelopen dinsdag is de actie gestart en ook deze week krijgt dit nog een vervolg. Klanten kunnen deze week producten kopen en deze vervolgens doneren aan de voedselbank. De voedselbank heeft een lijstje met producten samengesteld waar behoefte aan is. Plus speelt hierop in om juist op deze producten 10% korting te geven. De lijstjes liggen op de tafel bij het inmiddels gestaag groeiende voedselpakket. Het doel is om het grootste voedselpakket van Flakkee te bouwen geeft Andre Slingerland aan. Ook de leveranciers zijn hiervoor benaderd en de eerste toezeggingen zijn inmiddels binnen.

A.s. weekend is de voedselbank in de winkel aanwezig om de actie nog meer kracht bij te zetten. De voedselbank is zeer blij met de opgezette actie. "We hebben veel artikelen nodig om het groeiende aantal klanten van de voedselbank te blijven voorzien van de eerste levensbehoefte. Een dergelijke actie als deze geeft een enorme impuls aan onze voedselvoorraad. Op deze manier kan iedereen eenvoudig een steentje bijdragen aan het verzachten van het leed in de wereld geeft dhr. Weeda, voorzitter van de voedselbank", aan. Zaterdag 17 december om 16.00 uur zal het voedselpakket overgedragen worden aan de voedselbank.