Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Vrijwilliger Trudy van Seters uitgelicht

SOMMELSDIJK - Dit keer is door het vrijwilligerspunt van Stichting ZIJN een bloemetje uitgereikt aan mevrouw Trudy van Seters uit Sommelsdijk.

Deze mevrouw is erg actief en voor een ander bezig, Trudy wandelt veel en sport als zij daar tijd voor heeft. Trudy is getrouwd, heeft 2 kinderen en 5 kleinkinderen waar zij indien nodig voor klaar staat.
Trudy heeft altijd vrijwilligerswerk gedaan, collectes, leesmoeder, oudercommissie op school en alles wat op haar pad komt.

Op dit moment is zij vrijwilliger bij de volgende organisaties:

Kerk

Trudy helpt met het verjaardagsfonds is wijkouderling en doet bezoekwerk voor de kerk.
Nadat haar moeder overleden is, is zij om wat om handen te hebben, als vrijwilligster aan de slag gegaan in De Goede Ree, nu Nieuw Rijsenburgh.
In Nieuw Rijsenburgh doet zij veel werk. Zij helpt in de bibliotheek en op woensdag met de activiteitenmiddag.
Eén keer in de 14 dagen helpt zij samen met haar man met het eetproject in Nieuw Rijsenburgh, daar helpen zij met tafels dekken, eten rondbrengen en alle voorkomende werkzaamheden.
Verder kunnen zij in Nieuw Rijsenburgh op haar rekenen als zij haar nodig hebben.

Stichting ZIJN

Voor Stichting ZIJN doet zij bezoeken voor het preventief huisbezoek bij mensen die 70 jaar zijn. Daar gaat zij met een vragenlijst langs om te inventariseren waar een hulpvraag is. Zij geeft informatie waar de 70-jarige eventueel nu of in de toekomst met hun vragen terecht kunnen.

Hetvakantiebureau.nl

Hetvakantiebureau.nl: is een specialist in Senioren vakanties en Zorgvakanties. Ze hebben 1400 vrijwilligers en prachtige locaties in Nederland. Het vakantie bureau is de enige organisatie waarbij mantelzorgers met dementerende partner samen op vakantie kunnen.
Trudy helpt al 12 jaar 2 a 3 keer per jaar mee met het vakantiebureau.nl. Zij gaat dan een week helpen met de verzorging van mensen in een hotel.
De laatste 6 jaar helpt zij samen met haar man ook met de bootreizen van het vakantiebureau. Zij helpen dan samen op een boot die een hele week door Nederland vaart met mensen die zorg nodig hebben. Het geeft haar veel voldoening om samen met hulpverleners en vrijwilligers een leuke vakantie week te verzorgen voor ouderen en mensen die samen met hun mantelzorger er een weekje op uit willen.

Trudy heeft het bloemetje zeker verdiend met al het vrijwilligerswerk dat zij doet of gedaan heeft.
Wilt u ook vrijwilligers werk doen, kijk op de website van St.ZIJN of GOvoorelkaar.