Vier feestdagen bij "Steekje los"!

MIDDELHARNIS - Elke eerste dinsdag van de maand is iedereen van harte welkom om aan te schuiven bij Breicafé "Steekje los" ; HET breicafé op Goeree-Overflakkee.

Tussen de 60 en 70 dames (en een enkele heer) zijn iedere maand van de partij om te breien en haken maar ook om patronen en technieken uit te wisselen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om bij te praten onder het genot van een drankje met iets lekkers.

Dinsdagavond 6 december is de laatste Breicafé-avond van 2016 en dat wil "Steekje los" niet stilletjes voorbij laten gaan. Deze avond (tussen 19 en 22 uur) staat in het teken van SinterKerstEnNieuw; alle decemberfeestdagen op één avond. Aan alle bezoekers wordt gevraagd of men deze avond een ingepakt Sinterklaascadeautje wil meenemen (maximumprijs 3 euro). Al deze cadeautjes worden verzameld in een zak en iedereen mag aan het eind van de avond een presentje grabbelen uit de "Zak van Sinterklaas"

Volg "Steekje los" ook op https://www.facebook.com/BreicafeSteekjeLos/ voor mededelingen, patronen en creatieve inspiratie