De organisatoren van De Vogel GO Champions League 2016.
De organisatoren van De Vogel GO Champions League 2016. Foto: Adri van der Laan

De Vogel GO Champions League 2016: één groot voetbalfestijn

GOEREE-OVERFLAKKEE - Een evenement voor alle voetbalclubs op Goeree-Overflakkee: voor de eerste elftallen, dames- en jeugdteams, veteranen en G-voetballers. 7 speeldagen, 6 verschillende toernooien, 500 voetballers en over alle dagen 5.000 te verwachten bezoekers. Zomaar wat cijfers van één van de grootste (sport)evenementen op Goeree-Overflakkee.

Voetballend Goeree-Overflakkee trekt eind december weer massaal naar Recreatiecentrum De Staver voor de Champions League. Het van oudsher succesvolle zaalvoetbaltoernooi is in 2010 nieuw leven in geblazen. De organisatie is al maanden bezig om er weer een geweldig spektakel van te maken. In Adviesgroep De Vogel is er een nieuwe naamgever gevonden.

Alle 13 verenigingen zullen deelnemen aan het 'elite' heren toernooi. Ook zal er veel aandacht zijn voor het vrouwentoernooi. Mede door het enthousiasme van de hoofdsponsor wordt het toernooi uitgebreid met drie nieuwe doelgroepen. Na het succes met de E- en D-pupillen wordt er een toernooi voor de F-pupillen en de veteranen georganiseerd. Ook zullen de G-voetballers een wedstrijd spelen.

Voetbal is voor iedereen

Jan Peter Robijn van Adviesgroep De Vogel is blij dat De Vogel hoofdsponsor is kunnen worden van de Champions League Goeree-Overflakkee. "Het is hét event waar voetballend Goeree-Overflakkee samen komt. We vinden het heel leuk om hier op deze manier bij betrokken te zijn. Zoveel mogelijk mensen onderdeel laten zijn van dit voetbalfestijn. Dat is de reden waarom we met het idee zijn gekomen om nog meer aandacht aan het jeugdvoetbal te geven. En natuurlijk mag ook het gehandicapten voetbal niet ontbreken. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hoeven dus niet alleen maar toe te kijken, maar kunnen zelf spelen. Het wordt een prachtig evenement. We dragen graag ons steentje bij, maar laten wij vooral niet vergeten dat door de inzet van vele vrijwilligers dit allemaal mogelijk wordt gemaakt. Ik heb er nu al zin in!"

Social media & radio

De organisatie tracht op vele manieren in contact te komen met de vaste volgers. Op Facebook en Twitter worden alle uitslagen vermeld. Radio Superstar en RTV Slogo zijn aanwezig om live verslag te doen van de wedstrijden. Ook als je er niet bij kunt zijn, kun je het toernooi dus op de voet volgen.

De finale zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 30 december. Het belooft een spannende sportieve dag te worden. Daarnaast zorgt DJ Littel weer voor een waardige afsluiting op de after party in de tennishal.