Postduivententoonstelling P.V. De Trekvogels

OUDDORP - P.V. De Trekvogels organiseert weer haar jaarlijkse postduivententoonstelling in Dorpstienden op 25 en 26 november 2016.

Er zijn zowel bevlogen als onbevlogen duiven te bezichtigen in diverse klassen. Ook telt deze tentoonstelling mee voor de ZEEBRA-competitie, hieraan doen de mooiste showduiven van Nederland mee.

Zaterdagavond vindt de prijsuitreiking plaats en worden er een aantal bonnen verkocht van de beste liefhebbers uit de regio. Deze zijn geschonken door: diverse kampioenen van Goeree-Overflakkee, Zuid Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Zie ook www.toppigeons.nl waar de duiven kunnen worden ingezet.

De aanvang van de verkoop is om ongeveer 22.00 uur. Ook zijn er weer fraaie prijzen te winnen met het Rad van Avontuur, verloting inhoud boodschappenwagen en andere attracties.
Verder kunt u drie halve varkens en een kerstkalkoen winnen, of de waarde hiervan, de uitslag wie hier de winnaar van is wordt zaterdagavond bekend gemaakt.

De zaal is open op vrijdag van 19.00 tot 22.30 uur en zaterdag van 16.30 tot 22.30 uur, de toegang is gratis.
Wie geïnteresseerd is in de duivensport en graag meer wil weten over deze prachtige hobby kan dit bespreken met één van de aanwezige leden. Contact opnemen met de secretaris kan ook: C.M. Grinwis, Hermansweg 16, 3253BG Ouddorp tel. 0187-681690.