Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Zaterdag Ouddorpse Winterfair

OUDDORP - Op zaterdag 26 november a.s. zal voor de 5e keer een Winterfair worden gehouden in het gezellige winkelcentrum van Ouddorp. Vorig jaar beviel het Sinterklaas en Piet heel goed om een groot gedeelte van de Winterfair-dag in het centrum aanwezig te zijn. Zij zullen daarom om 10.00 uur deze mooi ingerichte themamarkt met ongeveer 60 kramen, openen. Tevens zullen zij die dag de 1e kinderen helpen met hun gevulde schoen te vinden in het Ouddorpse Raad- en Polderhuis. Op woensdagmiddag 23 november kunnen kinderen hier al hun "schoen zetten" van 13.00-17.00 uur.

Het belooft een leuke dag te worden met o.a. activiteiten voor de kinderen zoals springkussens, een ijsbaantje (sponsor: John P. de Wit Assurantiën), ponyrijden en –knuffelen en in de "Bieb", in het Raad- en Polderhuis, de gehele dag workshops.

En natuurlijk komen de Ouddorpse ondernemers naar buiten met hun speciale aanbiedingen voor de komende feestmaand. De diverse horecagelegenheden verzorgen graag de inwendige mens met erwtensoep, glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers.

Het culturele programma van de dag wordt verzorgd door Shantykoor "Op volle kracht" en de pietenband van Brassband Concordia (sponsor: Albert Heijn Ouddorp). Pau Heerschap vertelt om 11.00 en 14.00 uur gezellige Sinterklaasverhalen in 't Ouddûrpse dialect.

Wederom speelt het "Ouddûrps Snert Kampioenschap" een hoofdrol op deze dag. Alle amateur- /hobbykoks & huisvrouwen van Goeree-Overflakkee kunnen hier aan deelnemen! Door het publiek kan de hele dag worden geproefd en uiteindelijk worden 6 "finale soepen" beoordeeld door koks van Ouddorpse restaurants. Zij bepalen dan wie zich een jaar lang "Ouddûrps Snert Kampioen" mag noemen.

Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen:
1e prijs: 1 jaar lang gratis naar Floresteijn, keurslager.
Verder zijn er diverse O.V.O. bonnen en een goed gevulde soeppan te winnen.

Ga voor uw inschrijfformulier naar Floresteijn, keurslager, Raadhuisstraat 13 in Ouddorp en lever het hier voor vrijdag 25 november a.s. weer in!