Esli van Eekelen van Sport team GO(midden) overhandigt het certificaat aan Dhr. Mulder, Mevr. Leijten, Dhr de Ridder & Dhr. Prins van het Edudelta College Middelharnis.
Esli van Eekelen van Sport team GO(midden) overhandigt het certificaat aan Dhr. Mulder, Mevr. Leijten, Dhr de Ridder & Dhr. Prins van het Edudelta College Middelharnis. Foto: Adri van der Laan

Edudelta College Middelharnis gaat voor gezondheid en bewegen

MIDDELHARNIS - Na afgelopen jaar het certificaat 'Gezonde kantine' te hebben ontvangen, is ook het certificaat 'Sporten en bewegen' binnen voor het Edudelta College Middelharnis. Dit certificaat is een onderdeel van " Het gezonde school certificaat". Dit certificaat staat voor het streven naar een actieve levensstijl waarbij sporten en bewegen centraal staat met daarbij aandacht voor gezonde voeding.

Het Edudelta College staat voor goede kwaliteit van de lessen L.O. (Lichamelijke Opvoeding) met daarbij aandacht voor sportieve activiteiten in en buiten school. Samen met de inzet van verenigingen, JAC en Sport team GO tijdens sportdagen en sportactiviteiten, probeert het Edudelta College leerlingen aan te sporen om meer in beweging te komen. Tijdens sportdagen en sportmiddagen wordt er al samengewerkt, het Edudelta College hoopt dit in de aankomende jaren te behouden en verder uit te breiden.
Naast de leerlingen zijn er ook voor docenten activiteiten om in beweging te komen. Gedurende het schooljaar zijn er sportmiddagen voor docenten waarbij verschillende sporten aan bod komen. Deze middagen staan onder leiding van de L.O. docenten.

Esli van Eekelen van Sport team GO(midden) overhandigt het certificaat aan Dhr. Mulder, Mevr. Leijten, Dhr de Ridder & Dhr. Prins van het Edudelta College Middelharnis. (foto)