Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Advertorial

Een toost op 2017, natuurlijk in Het Prieel

SOMMELSDIJK - Dat de grote zaal van de Staver, Het Prieel, zich uitstekend leent voor een geslaagd feest is bekend. Een concert, beurs, trouwrij of lifestyle event… wat is er niet tot een succes gemaakt in Het Prieel.

Maar eist u dat de Staver ook uw bedrijf een podium biedt? Voor bijvoorbeeld een op maat georganiseerde nieuwjaarsreceptie met medewerkers of relaties. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus begin het nieuwe jaar goed en breng een toost uit op weer een geslaagd jaar, onderneem en bel de Staver op 0187 483306. Wij schenken alvast een glaasje voor u in…

All-in bowlen in november

De Staver heeft in november 2016 een sportieve kortingsactie, als je een uur komt bowlen krijgt u een lekkere korting op een spareribs menu met drank i.c.m. bowlen! Bel snel 0187 - 483306 en boek een bowlingbaan met menu (vraag naar de voorwaarden).

Bouw uw eigen feestje

Een feest in de Staver hoeft niet veel te kosten. Een geslaagd evenement in het imposante theater Het Prieel kunt u al boeken vanaf €200. Geheel naar eigen wens vult u, met het "All you can party"- concept, versnaperingen en entertainment aan. Kijk eens op hun website of bel voor meer informatie.

Uw brengen uw wensen op smaak

Lekker nagenieten van een activiteit in de Staver is een geslaagd recept voor particulier en bedrijf. Met culinaire arrangementen, die op maat worden samengesteld, presenteren zij luxe koud- en warm buffetten, diners, high-tea of proeverij voor iedereen. De Staver brengt al uw wensen op smaak met een eerlijke prijs.