Wijnproeverij bij KoffiePLUS

GOEREE-OVERFLAKKEE - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en ANBO Midden- en West-Flakkee hebben de krachten gebundeld en bieden maandelijks een activiteit aan. Dit kan een inspirerende lezing, boeiende voorstelling of creatieve workshop zijn. De middagen worden afwisselend gehouden in de bibliotheekvestigingen in Middelharnis en Ouddorp. Natuurlijk wordt er altijd een kopje koffie/thee geschonken.

Op donderdagmiddag 24 november staat de KoffiePLUS-middag gepland in de Bibliotheek in Middelharnis (Kerkepad 11). Deze middag is Fred Lorsheid, eigenaar van "Wijndomein de 4 Ambachten" uit Simonshaven te gast. Hij zal een lezing geven over zijn Wijndomein. Bijzonder dat het mogelijk is om in Nederland een kwalitatief zeer goede wijn te produceren! Er is natuurlijk na de lezing voldoende gelegenheid om alle wijnen uitgebreid te proeven.
Plaatsen reserveren voor deze KoffiePLUS-middag kan via www.leerenbeleef.nl en aan de balie in de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. € 5,- per persoon is de entree. De inloop is vanaf 13.30 uur en het prgramma begint om 14.00 uur.