Afbeelding
Foto:

Burgemeester bezoekt Sauna-Wellness Cleopatra

OUDE-TONGE - Burgemeester Grootenboer bracht in verband met het 3-jarig bestaan een bedrijfsbezoek aan Sauna-Wellness Cleopatra. Burgemeester Grootenboer vindt Sauna & Wellness Cleopatra een aanwinst voor het eiland.

Het begon allemaal toen Cees en Ada van den Berge een privé sauna wilde bouwen. Dat is uiteindelijk de sauna geworden die in oktober 2013 opende voor publiek. Ze vertellen over hun bedrijf: "Bezoekers kunnen een hele dag vertoeven in de sauna. Er is een Finse sauna, Turkse sauna, Infraroodcabine, en een Caldarium. Er is ook een grote whirlpool voor tien personen en een relaxruimte om bijvoorbeeld een krantje te lezen. Er is ook een restaurant waar bezoekers terecht kunnen voor drankje, lunch of diner. Buiten is er een afkoelruimte en een douche. Bij Cleopatra zijn ook twee beautysalons waar allerlei behandelingen worden gegeven, zoals massages, pakkingen, gelaats- en Hammanbehandelingen.

Mensen met rugklachten, reumatische klachten of andere klachten kunnen gebruik maken van het andullatiebed, door het medische matras nemen de pijnklachten af. Kijk voor meer informatie op de website: www.sauna-cleopatra.nl.