'Proef Lokaal Sint-Annaland' bij Ardi Keukens

REGIO – Bij Ardi Keukens vindt op zaterdag 12 november het evenement 'NEFF Proef Lokaal Sint-Annaland´ plaats. De NEFF chef zal vanaf 10.00 uur zijn mouwen opstropen en starten met een kookdemonstratie. De enthousiaste chef demonstreert dat iedereen een smakelijk en gezond gerecht kan koken.

Tijdens de kookclinic zal de kok met verse streekproducten aan de slag gaan. En iedereen mag komen proeven! Tegelijkertijd kunnen lokale jeugdige chefs heerlijke gezonde snacks bereiden met lokale producten. Een professionele kok laat de jeugdige koks zien dat 'lekker' ook 'gezond' kan zijn. Zelf aan de slag gaan? Dat kan tijdens het 'Chef Lokaal', vanaf 13.00 uur. Hier kunnen aanwezigen samen met de chef een gerecht bereiden. Diverse lokale ondernemers zijn aanwezig om hun bijzondere, regionale producten te laten proeven.

Zeker Zeeuws®

Zeeland staat bekend om haar vele kwaliteitsproducten uit zee en van het land met gegarandeerde herkomst. Ardi Keukens in Sint-Annaland geeft tijdens het 'Proef Lokaal' een kijkje in eigen keuken en heeft daarnaast Zeeuwse ondernemers met het Zeker Zeeuws® streekkeurmerk uitgenodigd die echte smaak, zuiverheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de bijzondere, eerlijke en smaakvolle producten.

Van dichtbij…

Er zijn verschillende lokale ondernemers aanwezig. Wijnhoeve de Kleine Schorre presenteert haar uitzonderlijke wijnen. Bas de Koeijer van de Oesterspecialist en tevens één van Nederlands beste oesterstekers zal vertellen over de oester. Van der Maas, de Echte Bakker, met Zeeuwse bolussen vers uit de oven. Trek in thee of koffie? De Koffieboer laat bezoekers graag een heerlijke biologische koffie uit Ethiopië en Brazilië proeven of bijvoorbeeld een biologische thee uit Sri Lanka.

Het NEFF Proeflokaal Sint-Annaland is op zaterdag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur bij Ardi Keukens, Ceciliaweg 4, Sint-Annaland.