Automotions Wintertestdag op zaterdag 5 november

MIDDELHARNIS - Automotions Knöps Opel organiseert op zaterdag 5 november 2016 traditiegetrouw de Wintertestdag. Wie een Opel of Chevrolet heeft, kan deze zaterdag zijn auto op achttien punten gratis laten testen.

Indien al deze onderdelen in orde worden bevonden, kunt u het bijbehorende Winterplan certificaat aanschaffen. Met dit certificaat bent u tot het voorjaar 2017 gedekt tegen eventuele gebreken aan de 11 meest wintergevoelige onderdelen.
Via myOpel.nl profiteren zowel nieuwe als bestaande klanten van een kortingsvoucher ter hoogte van € 50,= die kan worden ingewisseld tijdens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Gelijktijdig met de Wintertestdag introduceert de Opeldealer de nieuwe Opel Zafira en Mokka X. De nieuwe Zafira heeft nieuw, indrukwekkend uiterlijk en een strak gevormd interieur.

De compacte SUV Mokka X oogt breder en heeft een stoere, krachtige uitstraling. Hij valt op door zijn nieuw ontworpen front en indrukwekkende interieur met het functionele strak ingedeelde dashboard.

Naast deze nieuwe modellen is er een uitgebreide selectie van kwaliteitsoccasions te bewonderen. Dit vanzelfsprekend onder het genot van een hapje en drankje.