Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Jaarlijkse Ontmoetingsdagen in de Exoduskerk

SOMMELSDIJK - Vrijdagavond 4 november en zaterdag 5 november staat de Exoduskerk weer in het teken van haar jaarlijkse "Ontmoetingsdagen" met grote rommelmarkt. Ook buiten de kerk worden op vrijdag en zaterdag oliebollen verkocht en op zaterdag vis.

In de kerk is een grote rommelmarkt, met o.a. een groot assortiment kunst, antiek & curiosa.
Ook dit jaar hebben wij weer schitterende items gekregen zoals een litho van Jan Toorop, een kop van een Franse officier afkomstig uit een poppentheater en fatlava keramiek.
U kunt bieden op unieke studieschetsen van Henriete Ronner-Knip (de poezenschilderes).

Voor de meubel-liefhebber staat er een Chippendale secretaire (19e eeuw) maar ook de kramen met huishoudelijke apparatuur, audio, klein meubelen, speelgoed, glaswerk, bloempotten, kerstspullen en een groot assortiment TUPPERWARE.
De boekenmarkt is veelzijdig en uitgebreid en behoort tot een van de grootste van Goeree-Overflakkee.

Er is een 2e handskleding markt waar uitsluitend kleding van hoge kwaliteit wordt verkocht.
Verder is er een handwerkkraam, kunt u uw geluk beproeven bij het rad van avontuur en is er fruit, geitenkaas, groente, advocaat en niet te vergeten de heerlijke kruukplaetjes te koop.
Voor de kinderen zijn er in de jeugdruimte diverse jeugdactiviteiten.

De verkoop van versgebakken oliebollen vindt ook plaats in het winkelcentrum aan de Dabbestraat van Oude-Tonge op vrijdagochtend.
Alleen op zaterdag 5 november wordt er verse en gebakken platvis verkocht bij de kerk. De verkoop hiervan start om 9.00 uur.

Naast alle verkoop en de rommelmarkt is er ook plaats om elkaar te ontmoeten in de ontmoetingsruime van de kerk. Ook dit jaar zal 5% van de netto opbrengst geschonken worden aan een door de diaconie te benoemen doel.

De openingstijden zijn op vrijdagavond 4 november van 19.00 – 21.30 uur. Op zaterdag 5 november van 10.00 – 16.00 uur.