Schoenendoosactie in Ouddorp en omstreken

GOEREE-OVERFLAKKEE - Er is dit jaar een schoenendoosactie voor kinderen. De bedoeling is om veel kinderen blij maken met een cadeau, in de vorm van een mooi versierde en gevulde schoenendoos. In de schoenendoos kunnen deelnemers allerlei spulletjes stoppen zoals knuffels, schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed. Niet alleen kinderen, maar ook tieners en ouderen kunnen een doos versieren en vullen! De doellanden voor dit jaar zijn: Roemenië, Sierra Leone, Togo en Pakistan.

Bij voldoende aanbod zullen er ook schoenendozen uitgedeeld worden in vluchtelingenkampen in Griekenland. Schoenendozen kunnen vanaf heden t/m 18 november 2016 worden ingeleverd bij de Bibliotheek aan de Raadhuisstraat in Ouddorp of bij Fam. Westhoeve, Molentienden 80 te Ouddorp, of bij één van de peuterspeelzalen en de Christelijke Basisschool Kon. Beatrix. Of bij de Gereformeerde Kerk Ouddorp, de Doopsgezinde Gemeente en de Hervormde Gemeente. Het inleveradres voor de Hervormde Gemeente is Raadhuisstraat 9 in Ouddorp. In Goedereede mogen dozen tijdens openingstijden ingeleverd worden in Partycentrum Oostdam. In Stellendam kunnen de dozen worden ingeleverd bij Profinan Advies Noorthoek, Keijzerstraat 16c. In Middelharnis doet de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt mee en kunnen de dozen worden ingeleverd bij de Fam. Vreeke, Oost Krakeelstraat 12 in Sommelsdijk, of in de kerk. Voor iedere schoenendoos wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd voor transport- en organisatiekosten.

Meer informatie over wat er in een doos mag en de boy/girl-labels staat op: www.actie4kids.org. Er kan ook worden gebeld naar de Fam. Westhoeve, telefoonnummer 06-22864506.