Afbeelding
Foto:

Woonbeurs bij Tieleman Keukens

MIDDELHARNIS - Al sinds jaar en dag staat de maand oktober in het teken van wonen. Na het succes van vorige jaren organiseert Tieleman Keukens alweer voor de achtste keer de Tieleman Woonbeurs, dit jaar op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Dit betekent meer dan 30 stands, vele culinaire hoogstandjes, kookdemonstraties, wijnproeverijen, wonen & lifestyle, leuke acties en een bioscoop en speelruimtes plus Playstations voor de kids.

Koken, proeven en genieten

Op vrijdag 28 oktober (vanaf 11.30 uur) is het de beurt aan Miele chefkok Werner Hermsen om alle bezoekers te trakteren op heerlijke kookdemonstraties. Op zaterdag 29 oktober vanaf 11.30 uur zal TV-kok Caspar Burgi (bekend van Koffietijd op RTL4 en chefkok van Atag) in de keukenshowroom te Middelharnis zijn kunsten vertonen op de nieuwste Atag keukenapparatuur. Ook Quooker, Digusti, Jetaart.nl en TeaTag zullen de bezoekers laten zien, voelen, proeven, genieten en beleven. De wijnproeverijen worden op beide dagen verzorgd door wijnenwereld.nl.

Nieuwbouwprojecten

Wonen op Flakkee zal deze editie van de woonbeurs twee bijzondere projecten presenteren. De Havenkade in Middelharnis (welke al in voorverkoop is) en een primeur genaamd Havenstadt. Over Havenstadt krijgen bezoekers meer informatie op de beurs. Daarnaast zijn er weer een aantal nieuwe standhouders op de woonbeurs, zoals InterChem, Jetaart.nl, Cristal Sands, Digusti en stophardwater.nl

Woon- en Keukentrends

Bezoekers kunnen zich laten inspireren op het gebied van vloeren, hypotheken, verzekeringen, interieurideeƫn, behang, gordijnen, meubelen, (nieuwbouw)huizen en uiteraard keukens. Heeft u de OpenHuizenDag gemist? Geen probleem! Op de woonbeurs wordt het totale woningaanbod van Goeree-Overflakkee e.o. getoond via o.a. huizenopflakkee.nl, Van Rossum Makelaardij, Huis van Jansen en Wonen op Flakkee. Er is ook voldoende te beleven op het gebied van gezondheid & lifestyle, u kunt genieten bij lunchroom Werelds InSide, de kinderen kunnen zich prima vermaken en er is live muziek! Parkeren en entree zijn gratis.

Samenwerking met de gemeente

Uniek is wederom de samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee, welke via Eilandmarketing ook aanwezig is om iedereen te informeren inzake wonen, werken, leven, recreƫren en genieten op het prachtige eiland. Ook heeft de gemeente meegewerkt aan alweer de vierde editie van de krant 'Beleef 't, die met 240.000 oplagen verspreid is op en rond het eiland.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven op www.tielemankeukens.nl.