Marcel Schreuders en Henk van Antwerpen: Ontspannen en sfeervol bij de open haard.
Marcel Schreuders en Henk van Antwerpen: Ontspannen en sfeervol bij de open haard. Foto: Wim van Vossen

Restaurant Werelds aan het strand presenteert haar brede nieuwe menukaart en attracties

OUDDORP - Met een geheel nieuwe brede menukaart, talrijke sfeervolle culinaire evenementen, speciale avonden met attractieve aanbiedingen - zoals bijvoorbeeld Onbeperkt mosselen eten voor 15 euro - op donderdag 3 november en decembervermaak voor kinderen met een Sinterklaasfeest en met een 120m2 overdekte kunstijsbaan in de eerste helft van december, zet hotel-restaurant Werelds aan het Grevelingenmeer op de locatie Punt-West zich hernieuwd en extra op de kaart.

Door Jaap Ruizeveld

Directeur Michel Schreuders en zijn team, waarin Henk van Antwerpen als allround technische kracht ondersteuning biedt, zijn blij dat in de eerste zestien maanden na de opening van het complex zo veel bezoekers, gasten en recreanten uit binnen- en buitenland en het bedrijfsleven de unieke plek direct aan het Grevelingenmeer uitkozen voor een kort of langer verblijf.

Nog onbekend?                                                                                                                                

Toch knaagt er nog iets. Een imagoprobleem of onbekend maakt onbemind? Michel is er duidelijk over."Bezoekers geven ons op social media (facebook bijvoorbeeld) hoge waarderingscijfers. Over de schitterende locatie, over de sfeer, de rust en de ruimte, over de service en over hetgeen in prijs-kwaliteit opzicht wordt gepresteerd en gepresenteerd. Maar er zijn ook geluiden dat het allemaal te luxueus zou zijn. Dat werpt dan wellicht, maar wel ten onrechte, mogelijk een gevoelsmatige drempel op voor gezinnetjes met kinderen. Als je dat onder een imagoprobleem vat dan willen wij dat direct wegnemen. Ons restaurant / bar en onze faciliteiten zijn zoals dat mooi heet laagdrempelig".

Voor elk wat wils                                                                                                                                        

"Iedereen is hartelijk welkom. Kom genieten van sfeervolle en intieme momenten. Van een ontbijt, lunch of diner met daarop die ingrediënten die hij of zij verlangt. Gewoon een stamppotje, een biefstukje met frites noem maar op. Alles kan. Wil men daarentegen exclusieve gerechten dan staat ons team ook klaar om dit te verzorgen. Voor elk wat wils is de slogan die hier van toepassing is", zegt Michel. Een momentje ontspannen in alle rust bij de open haard, met daarbij een goed glas wijn of gewoon met een kopje koffie? Of gezellig aanschuiven aan onze bar. Dit jaar als beste verkozen. Wij bieden het. Voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden waaronder trampolines.

Serieus invullen

"Kom eens langs. Ontdek je plekje. Ervaar het zelf," is de uitnodiging van directie en team van Werelds aan het strand. "Wij doen er alles aan om de term klantvriendelijkheid ook serieus in te vullen. Voor iedereen, Niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar of de winterperiode met haar hoogtijdagen". Is dit een charmeoffensief ? vraag ik. "Als je dat zo wilt stellen is dat fantastisch. De één noemt het marketing. De ander zegt het is je 'in de markt zetten'. Onze insteek is het wegnemen van onduidelijkheid: Ons restaurant en bar bieden een warm welkom voor iedereen, eilandbewoner, dorpsgenoot, gast en recreant".

Trouwlocatie

Weet je dat wij als aangewezen trouwlocatie veel bruidsparen ontvangen?. Romantisch bijeen aan het Grevelingen met familie en vrienden. Daarnaast beschikken wij over villa's in de verhuur en 20 hotel-lodges. Alles met de service er bij die de bezoeker/de gast wenst. Privacy in je eigen locatie. Met uitzicht op het Grevelingenmeer. Uiteraard is in de zomerperiode het aantal faciliteiten dat wij kunnen aanbieden op het strand of op het water dan flink uitgebreid. Dat alles in de directe omgeving van de Brouwersdam, het Noordzeestrand, het RTM-Trammuseum, het Belevingsbos en de Bunkerroute door de duinen. (Voor een actuele aanbieding van Werelds aan het strand in Ouddorp zie elders in deze krant).