Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

11 jaar Zina Mode

MIDDELHARNIS – Zina Mode aan het Zandpad in Middelharnis bestaat elf jaar. Eigenaresse Zina laat weten dat ze nooit spijt heeft gehad dat ze in Middelharnis een modezaak is begonnen.

Zina legt uit dat de verschillende collecties totaal anders zijn "en dat maakt het vak zo leuk". Zina vindt het belangrijk dat klanten tevreden de deur van haar winkel uitgaan met een nieuwe outfit.
Zij is dan ook heel benieuwd hoe vaste, maar ook nieuwe klanten reageren op de wintercollectie met warme kleuren.

Persoonlijke aandacht is voor Zina belangrijk en zij weet dat een goede sfeer in de winkel en bij het passen heel belangrijk voor klanten is. "Winkelen is en blijft een belevenis. En ik kan iedereen verzekeren: Zina Mode biedt kwaliteit, geeft gedegen advies en goede (vermaak)service".

In de afgelopen elf jaar heeft Zina Mode een vaste klantenkring opgebouwd vanuit een heel brede regio.
Zo kan men zich nu laten inspireren door nieuwste wintermode: De kleuren zijn kobaltblauw, zwart, bordeauxrood, olijfgroen en petrol in de bekende merken: Barbara Lebek, Milano, Suzy-Q, Anna-Montana en Long-Island. De kledinglijn is geschikt voor elke gelegenheid en volgens Zina is de collectie: zakelijk, eigenzinnig, op en top vrouwelijk, feestelijk en elegant. De keuze is uit luxe en comfortabele stoffen. Rokken in maxi of midi, wijd of nauwsluitend, in alle kleuren en met uiteenlopende motieven en prints. Variërend van maar sportief, zakelijk of juist romantisch. Het is ook mogelijk om een kleurenanalyse te laten doen bij Zina.
Zina Mode is te vinden op de 'winkeldiek' Zandpad 54.