Tulpenveld bij Zuidzijde.
Tulpenveld bij Zuidzijde. Foto: Adri van der Laan

Nieuwe Goeree en Overflakkee-kalender

GOEREE-OVERFLAKKEE - Eind deze week zal de huis-aan-huis verkoop van de nieuwe Goeree en Overflakkee kalender weer van start gaan. De kalender is geïllustreerd met de mooiste foto's van ons eiland. De foto's zijn gemaakt door de bekende fotografen Bram van Broekhoven uit Dirksland en Jaap Peeman uit Sommelsdijk.

De kalender is al jaren een begrip op ons eiland. Er wordt door veel mensen naar uitgekeken. Het unieke van de kalender is dat naast de recent gemaakte foto's oude foto's zijn afgebeeld, die de nieuwe foto's in een historisch perspectief plaatsen. Naast de beide foto's is op ieder blad ruimte beschikbaar voor het maken van afspraken en aantekeningen.
Opnieuw is een ouderwetse rijksdaalder van iedere verkochte kalender bestemd voor hospice 'Calando' te Dirksland. Calando is voor haar voortbestaan nog deels afhankelijk van subsidies, giften en legaten. U koopt dus niet alleen een kalender voor uzelf, maar u draagt tevens een steentje bij aan Calando!
De kalender wordt huis aan huis te koop aangeboden. Tevens is de kalender te vinden in de boekhandels Van der Boom, Bruna en Akershoek.
Mocht u de kalender telefonisch willen bestellen, dan kan dat natuurlijk ook: tel. (0187) 483071 of (0187) 483465. De prijs van de kalender bedraagt 7,95 euro "en dat is niet veel voor zo'n exclusieve kalender en goed doel!" aldus de initiatiefnemers.

De organisatie van de kalender is nog op zoek naar verkopers, zie ook de advertentie in deze krant of bel naar 06-5100 2889.