Nicole Vaandering, tussen de andere CMV-leden, is verwelkomd als 200e lid bij VC Intermezzo.
Nicole Vaandering, tussen de andere CMV-leden, is verwelkomd als 200e lid bij VC Intermezzo. Foto: Adri van der Laan

Volleybal Club Intermezzo bereikt (weer) historisch hoogtepunt

MIDDELHARNIS - Het nieuwe volleybalseizoen is van start gegaan. De CMV-jeugd heeft haar eerste toernooi gehad. De overige jeugd, senioren en recreanten zijn ook voor het eerst in de competitie actief geweest.

Wat het bestuur al een tijd zag aan komen is ook gebeurd. De vereniging groeit flink en het 200e lid meldde zich aan. Nicole Vaandering, 11 jaar, had de eer om dit te doen. Tijdens de training werd door trainer en bestuurslid Theo van Biert hier bijzonder aandacht aan besteed. Sinds de roemrijke jaren zeventig was dit niet meer gebeurd. Ze kreeg een attentie om bij sponsor Unito Sports een sportoutfit aan te schaffen. De vereniging blijft ondertussen groeien en de leden 201 en 202 zijn ook een feit. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Interesse? Kijk op de website vcintermezzo.nl of informeer bij secretaris Erna Vogelaar, tel. 0187-484981.

De competitie is van start gegaan, voor het eerst ook thuiswedstrijden van reguliere teams op dinsdagavond, Heren 2 en Dames 3 gaan samen met de Dames Recrea en Heren Recrea 1 dinsdag een gezellige thuisspeelavond maken. Heren 2 won zijn wedstrijd met 3-1 van Volley Zuid 5 en Dames 3 moest de vier punten mee geven naar Lekkerkerk. Flits 3 won met 0-4. Heren Recrea 2 speelde zijn eerste thuiswedstrijd tegen RVC/Libanon'50 5 en was zeer tevreden met de 3-1 overwinning. Dames Recrea 2, een nieuw team, speelde tegen dezelfde vereniging in Rotterdam met 2-2 gelijk. Bijzonder feit bij dit team was dat John Wagemaker na vijftien jaar de organisatie van dit team (voormalig team van Sparta) stopte en overdraagt aan Ruud de Beer. De vereniging is John zeer erkentelijk voor zijn inspanningen en wenst Ruud succes. Dames 1 had haar thuisdebuut in de eerste klasse en maakte er tegen Voltena 3 gelijk een spannende wedstrijd van. Setuitslagen als 28-30 en 13-15 liegen er niet om. Trainer/coach Marc van Biert kan verder met zijn dames.