Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Budokai Senshi betrekt vast onderkomen

SOMMELSDIJK – Met een feestelijke open dag werd zaterdag het nieuwe onderkomen van Vechtsport- en Budovereniging Budokai Senshi geopend. Het pand is te vinden aan de Gerard Walschapstraat in Sommelsdijk.

Door: Adri van der Laan

Budokai Senshi sportte op verschillende locaties, met het betrekken van het nieuwe pand heeft de vereniging nu een eigen onderkomen. Voordat men het voormalige bedrijfspand kon betrekken moest het gebouw grondig worden aangepakt. De leden van de vereniging hebben in de afgelopen weken dan ook hun steentje hiertoe bijgedragen. Sensei Jacques van Roosmalen gaf in zijn openingstoespraak aan dat Budokai Senshi na acht jaar hard werken nu is uitgegroeid tot een volwaardige club met een eigen onderkomen. De afgelopen weken is er heel hard gewerkt om het pand geschikt te maken voor de beoefenaars van de vechtsporten. De afgelopen week heel veel bijgedragen, hij bedankte de vele 'handige mensen' en onderstreepte het belang van het vrijwilligers. Ook bedankte hij de verschillende sponsoren die tot het resultaat hebben meegewerkt.

Tijdens de open dag waren er verschillende demonstraties en kon het publiek kennismaken met de ruimte die de sporters nu tot hun beschikking hebben. Wie meer info wil over de organisatie kan terecht op www.budokai-senshi.com.

Sensei Jacques van Roosmalen verwelkomt de bezoekers nadat hij de opening met het breken van een knuppel had verricht.