Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Boerderijfair voor SMA levert € 13.286,46.

OUDDORP - Zaterdag 1 oktober was het dit jaar al weer voor de vijfde keer dat er een Boerderijfair gehouden werd voor SMA de Wereld Uit. Het was weer een gezellige drukte. Veel mensen wisten de weg naar de Boerderijfair weer te vinden. De fair bracht € 13.286,46 op.

Ook dit jaar was er weer een succesvolle taartenbakwedstrijd. Er zijn veel mooie en lekkere taarten ingeleverd voor de wedstrijd. De taarten werden professioneel gekeurd door Hans Kastelein van de Echte Bakker Akershoek, publieksjury Erwin Krose en Marthyn Mol en dit jaar hadden we voor het eerst een kinderjury: Nico Grinwis en Jelle Kastelein. Na de keuring zijn de taarten opgesneden en verkocht voor het goede doel. De prijswinnaars zijn: 1e prijs Nella Hoek, 2e prijs Nella Meijer, 3e prijs Lieneke Grootenboer en de originaliteitsprijs: Bianca Meijssen. Bij de kinderen wonnen: de 1e prijs Fleur en Gisette, 2e prijs Ravenna Raven en de 3e prijs Mathilde de Jong.
En van de overige verlotingen, de bladblazer die verloot werd is gewonnen door Peter Meijer. De naam van de beer was Joris en is gewonnen door Jaap Tanis en de gehaakte beer is gewonnen door Ruth van Mourik.
De organisatie wil familie, vrienden, vrijwilligers en alle sponsors die de fair mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken.
Ook mag er dankbaar vermeld worden dat er in de 5 jaar dat de familie en vrienden van Jasmijn actie voeren, al ruim € 100.000 opgehaald is met al hun acties en donaties.
Wilt u ook nog hun actie steunen, dan kan dat door een donatie te doen op https://sma.spieractie.nl/actie/jasmijn-tanis-4.